Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAtölye Çalışmaları Görücüye Çıkarıldı

Atölye Çalışmaları Görücüye Çıkarıldı

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresince bu yıl ikincisi düzenlenen Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğinde okulun atölyelerinde yapılan çalışmalar görücüye çıkarıldı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi II. Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı okulun eski mezunlarından İbrahim Gül, ve davetliler katıldı. İskenderun Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı gösterisinin ardından öğrencilerin atölyelerde ürettiği ürünlerin yer aldığı stantlar konuklar tarafından ziyaret edilerek, çeşitli etkinlikler gün boyu devam etti.

Okul Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte okulun ahşap, metal, makine elektronik atölyelerinde öğrencilerin yıl boyu yaptığı çeşitli çalışmalar da kurulan stantlarda sergilenirken, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, alan öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bilgiler verildi.

Pandemiden sonra ikincisini gerçekleştirdikleri Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, okulun tarihçesinden ve yapılan birçok güzel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eski mezunlardan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, etkinlik için geldiği okulda baktığı her noktada okul yıllarını hatırladığını belirtti. İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’da, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin önemine değinerek, eskiden bu okula girmek için çok çalışmak gerektiğini ifade etti ve gerçekten güzel çalışmalar yapıldığını bu okullarının önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, hükümet olarak meslek liselerine verdikleri önemi vurguladı.

Etkinlikte ayrıca okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ‘İki Büyük Üstad Okulumuzda Buluştu’ Aşık Veysel ve Neşet Ertaş türkülerinden oluşan müzik ziyafeti sunuldu,

Türkiye Kızılay İskenderun Şubesi tarafından pilav ve kavurma ikramının yanı sıra, kan bağışı stantları açılarak kan bağışçıları kan bağışında bulunarak cana can oldular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER