Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaATSO Başkanından Zeytin Savunucularına Teşekkür

ATSO Başkanından Zeytin Savunucularına Teşekkür

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, birkaç gün önce Resmi Gazete’de, maden sahalarındaki zeytinlik alanlarda ağaç kesimine yetki veren düzenlemeye tepki gösteren kişi ve kurumlara teşekkür etti. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in paylaşımı şöyle:

“Zeytinyağı yiyin ve onunla yağlanın! Çünkü o, mübarek bir ağaçtandır. Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay, Odamız 2. Meslek Komitesi (Zeytin ve Zeytinyağı) Başkanı Ali Özalp ve Başkan Yardımcısı Yusuf İshakoğlu’nun, Dünya Gazetesi’ne, ‘Zeytinyağı İhracat Yasağı-Zeytinliklerin Madenciliğe Açılması Yönetmeliğinin Sektöre Olumsuz Etkileri’ üzerine verdikleri röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum.

Ülkemizin en büyük tarımsal zenginliği olan ve gelecek nesillere aktarılması için özenle korunması gereken zeytinliklerimizin maden sahasına açılmaması konusunda her platformda takipçi olacağız. Bu vesileyle, bugün Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameyle, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Sayın Vahit Kirişçi’yi tebrik ediyor, ilk icraatı olarak da Yönetmeliğin iptali ile ilgili olumlu bir adım atmasını talep ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER