Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaATSO Belediye Nezdinde Girişimde Bulundu

ATSO Belediye Nezdinde Girişimde Bulundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda Toptancılarının bir sitede toplanması için Hatay Valiliği ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulundu.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Hatay Valiliği ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Oda başkanı Hikmet Çinçin imzasıyla gönderilen ayrı ayrı yazılarda, “Odamız 16. (Gıda) ve 24.(Market) Meslek Komitelerimizin almış olduğu karara istinaden; Şehir merkezinde dağınık halde yer alan gıda toptancıları ve imalathaneleri modern, sağlıklı, çağdaş ve uygun ekonomik koşullar altında, esnafımıza ve halkımıza kaliteli hizmet sunmak dünya standartlarına uygun çalışma zemini hazırlamak maksadıyla Gıda Toptancıları Sitesi’ne ihtiyaç duyulmaktadır. Gıda Toptancılar Sitesi’nin kurulması, yer tahsisi yapılması, imar planında yer alması ve gerekli çalışmaların yapılması hususunda gerekli çalışmaların yapılması” ifadelerine yer verildi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası yazısında, Gıda Toptancılarının bir bir sitede toplanması halinde daha fazla istihdama yol açabileceğinin de altını çizdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER