Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberATSO, Cilvegöz ve Zeytindalı Hudut Kapılarını Ziyaret Etti

ATSO, Cilvegöz ve Zeytindalı Hudut Kapılarını Ziyaret Etti

Hatayın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegöz Sınır Kapısı ve Zeytin Dalı Sınır Kapısı‘na Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO )Başkanı Hikmet Çinçin,Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, Atso Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, 9.Meslek Komite Üyelerinde oluşan heyet tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

ATSO, Cilvegöz ve Zeytindalı Hudut Kapılarını Ziyaret Etti

Hatay Vali Yardımcısı Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Salih Altun makamında ziyaret eden ATSO heyeti, ilk olarak Cilvegözü sınır kapısına gitti.

ATSO, Cilvegöz ve Zeytindalı Hudut Kapılarını Ziyaret Etti

Cilvegöz ve Zeytindalı Sınır Kapılarının Eskisi Gibi Faaliyette Olması İsteniyor

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO )Başkanı Hikmet Çinçin, bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Cilvegöz ve Zeytindalı sınır kapılarının eskisi gibi faaliyette olmasını istediklerini belirtti. Çinçin ve beraberindeki heyet, sınır kapılarının durumu hakkında bilgi almak amacıyla söz konusu ziyareti gerçekleştirdi.

ATSO, Cilvegöz ve Zeytindalı Hudut Kapılarını Ziyaret Etti

Cilvegözü Sınır Kapısında her türlü güvenlik önleminin alındığını dile getiren Hatay Vali Yardımcısı Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Salih Altun, gerçek Sanayicilere, İhracatçılara ve Ticaret Erbaplarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu kaydetti. Cilvegözü Sınır Kapısı’nın Ticaretin konuşulduğu bir kapı haline geldiğini ifade eden Altun, Zeytin Dalı sınır kapısı ile ticari faaliyetlerine en iyi biçimde devam edeceğine inandığı İşadamlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER