Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaATSO'da Yetki Belgesi Sıkıntısı Yaşanıyor!

ATSO’da Yetki Belgesi Sıkıntısı Yaşanıyor!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak seçimine sayılı günler kala oda yönetimi tarafından yetki belgesi almak için aidatlarını ödemeye gelen iş insanlarına zorluk çıkarıldığı ileri sürülerek tepki gösterildi.

ATSO’ya aidat borçlarını ödemeye gelen firma görevlilerine, haftalardır, ‘Sen git, firma yetkilisi gelsin’, ‘şu anda sistem yok, sistem bozuk” şeklinde oyalandığı, saatlerce bekletildiklerini aktaran iş insanları “Haftalardır gidip geliyoruz, her gün ‘sistem arızalı’ deniliyor.” dedi.

Daha önceleri ATSO’dan istedikleri evrakları personelleri aracılığıyla alabildiklerine dikkat çeken Firma yetkilileri şunları söyledi: “Şimdi ise ‘firma yetkilisi gelsin’ gibi sözlerle sorun çıkartılarak, seçim öncesi gerginlik yaşanması isteniyor. Ayrıca bu şekilde davranarak, ATSO Başkanı ve yönetimi, üyelerine karşı tarafsız ve adil olmadığını gösteriyor. Bu iyi niyetli bir yaklaşım değil.”

ATSO yönetiminin, yetki belgesini almak isteyenlere çıkardığı zorluk ile seçim öncesi huzursuzluk ortamı yaratılmak istendiğini ile süren İş insanları, “Buradan mevcut yönetime sesleniyoruz. Toplumu germeyin, ayrıştırmayın. Bizim için iki aday da birbirinden değerli. Seçimi kazanmak için bu tür oyunlara gerek yok. Bırakın insanlar özgür iradeyle oylarını kullansın. Üyelere şeffaf olunsun, kimse kimseyi ayrıştırmasın. Sağduyu içerisinde geçen bir seçim istiyoruz.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER