Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAv Yusuf Uyar tarafından ortaya atılan Öğretmen A:O ile ilgili iddialara A:O...

Av Yusuf Uyar tarafından ortaya atılan Öğretmen A:O ile ilgili iddialara A:O nun avukatı Yunus Emre ERTAŞ ‘tan yalanlama

Av Yusuf uyar tarafından yapılan açıklama ile ilgili Öğretmen A:O nun vekili avukat . Yunus Emre ERTAŞ gazetemize yaptığı açıklamada haberde konu edilen hususların doğru olmadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı

 

“Haberinizi üzüntüyle okudum. Burada ismi geçen A.Ö’nün vekili sıfatıyla tüm dosyaları takip etmekteyim.

Haberin içeriği korkutucu boyutta yanlış ve manipülasyona uğramış olmasına rağmen tarafınızca hiçbir araştırma yapılmadan, yalnızca yanlı bir şekilde haber yapılmasını esefle karşılıyorum.
Tüm haberiniz boyunca, vekili olduğum A.Ö’nün ”en hafif cezayı” aldığından bahisle kendisini, istismarcı, tacizci olarak nitelendirmenizi hayretle karşılıyorum. Zira; vekili bulunduğum A.Ö hakkında verilmiş hiçbir cezai yaptırım olmadığı gibi kendisi şu anda kamu görevlisi olarak görev yapmaktadır.
Demokrat olduğuna inandığım gazetenizin, Masumiyet Karinesini çiğneyerek hakkında hiçbir hüküm bulunmayan, hakkında adli kontrol kararı dahi bulunmayan bir kimseyi tacizci, istismarcı olarak nitelendirmesini kabul edemiyorum.
Basın Hürriyeti kullanılırken kişilik haklarını ihlal etmemeye yönelik hareket etme zorunluluğu içerisinde olduğunuzu sizlere hatırlatır, yukarıdaki adresteki haberin kaldırılmasını, yahut demokratik bir yöntemle karşı taraf olarak bize de söz hakkı tanınmasını talep ediyorum.
Aksi takdirde; kendi ifade özgürlüğüne ve basın hürriyetine adamış bir avukat olarak, vekili olduğum şahsın lekelenmeme hakkını korumak adına her türlü hukuki yola başvuracağımı tarafınıza bildiriyorum. Bu konuyla alakalı en geç 2 gün içerisinde aşağıdaki iletişim yollarından biriyle tarafımla iletişime geçilmesini dilerim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER