Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAvukatlar ATSO'yu Ziyaret Etti

Avukatlar ATSO’yu Ziyaret Etti

Adli yıl açılış programı vesilesiyle Hatay’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyet Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Heyette Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Hatay Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Heyeti Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Şahutoğlu ağırladı.

Adli yıl açılış programları vesilesiyle bulunduğu Hatay’daki ATSO ziyaretinde yakın zamanda açılışı gerçekleşen Hatay Devlet Müzesi’ni gezen Sağkan, ATSO heyetine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

ATSO’DAN SAĞKAN’A TEŞEKKÜR

ATSO’dan program ile ilgili yapılan açıklamada; “2022-2023 Adli Yılı Açılışı Töreni sebebiyle ilimize gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Hatay Barosu Başkanı Huseyin Cihat Açıkalın, Hatay Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberlerindeki heyet odamızı ziyaret etti. Misafirlerimizi Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak ve Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Şahutoğlu ile birlikte  ağırladık. Ziyarette misafirlerimize kısa bir süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz ve odamız bünyesinde bulunan “Hatay Devlet Müze”mizi gezdirerek eserler hakkında bilgiler verdik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER