Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporAydın Günaydın, Kocaelispor ile Anlaştı

Aydın Günaydın, Kocaelispor ile Anlaştı

Hatayspor’da büyük umutlarla altyapıda göreve getirilen ve uğruna 8 antrenörün işine son verilen Aydın Günaydın, Kocaelispor ile anlaştı.

Üç yıl önce Hatayspor’da tam yetki ile alt yapı sorumluluğuna getirilen Aydın Günaydın, görev yaptığı süre içerisinde profesyonel takıma oyuncu kazandıramadı.
3 yıllık sürede altyapıda oyuncu yetişmediği gibi üst yapıya oyuncuyu kazandıramadı ve profesyonel takıma zorunlu olarak gönderilen oyuncuların da bir sonraki dönemde esameleri dahi okunmayarak kaybolup gittiler.
Göreve geldiğinde, Hatayspor’da alt yapıda çalışan 8 teknik sorumlunun işine son verilmiş ve yeni bir sayfa açıldığı belirtilmişti.
Yeniden yapılanmaya gidilerek, görevlerine son verilen Hataylı teknik sorumluların yerine her yaş kategorisine yeni teknik sorumlular getirilmişti. Zaman içerisinde yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda ayrılanlar oldu ve sistem bir türlü oturtulamadı.

ÜÇ YILDA BİR TEK FUTBOLCU ÜST YAPIYA KAZANDIRILMADI
Aydın Günaydın döneminde alt yapıda açılan ‘beyaz sayfa’ tüm imkanların ve olanakların sunulmasına rağmen başarıya ulaşmadı.
6 Şubat’ta yaşadığımız depremin ardından tamamen faaliyetlerine ara veren Hatayspor’da, alt yapı sorumlusu Aydın Günaydın izin isteyerek kulüpten ayrıldı.
Geriye Aydın Günaydın’ın gelişi ile Hatayspor’dan görevlerine son verilen 8 teknik sorumlunun vebali ve üst yapıya hiçbir şey kazandıramadan gidişi kaldı.
TEKRAR ESKİ KULÜBÜNE DÖNDÜ
2015-2020 yılları arasında Kocaelispor Alt Yapısında U17 Teknik Sorumlusu, BAL U19 Teknik Sorumlusu, BAL Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu, U19 Teknik Sorumlusu ve Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Aydın Günaydın, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Kırgız’ın uzun uğraşıları sonucunda Kocaelispor’a geri döndü.
ALT YAPIDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Aydın Günaydın’la yeniden anlaştıklarını belirten Rafet Kırgız, Vinsan Tesislerinde Kocaelispor Alt Yapısında görev yapan hocalarla bir araya geleceklerini söyledi. Günaydın’a izin verdikleri için Hatayspor Kulübüne de teşekkür eden Kırgız, “Ertuğrul Sağlam’la Aydın hocanın çok iyi anlaşacağına inanıyorum. Alt Yapıda güzel işler yapacağız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER