Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporAyoub El Kaabi'yi Takımda Tutacağız!

Ayoub El Kaabi’yi Takımda Tutacağız!

Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, Ayoub El Kaabi’nin Katar’a transferine yönelik  konuşurken, “Gönlümüz kalmasından yana” dedi.

Başkan Nihat Tazeaslan,  Görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken, Faslı yıldızı takımda tutmak istediklerini özellikli dile getirdi.

FİYAT KONUSUNDA HENÜZ ANLAŞMAYA VARILMADI

Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan; görüşmelerin devam ettiğini,  Ayoub El Kaabi’yi takımda tutmak istediklerini ancak yıldız futbolcunun alacağı her karara saygı duyduklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Gönlümüz bu sezon kalmasından yana ama görüşmeler devam ediyor. Transfer olasılığı şu an için eşit vaziyette, yani yüzde 50 yüzde 50 diyebiliriz. Fiyat konusunda, oyuncumuzun bonservisine yönelik beklentilerimiz var. Transfer komitemiz tarafından görüşmeler sürdürülüyor. Oyuncumuzun alacağı her karara saygı duyacağız. Belirttiğim gibi yönetim, El Kaabi’nin takımda kalmasını istiyor. Sonuçta kaliteli, profesyonel bir futbolcu. Gitmek isterse önünde durmayız. Umarım iki taraf ve futbolcumuz için hayırlısı ne ise o olur.”

Bu arada,  sezon sonu Faslı yıldızın sözleşmesi sona ereceği ve Takımda kalması durumunda yönetimin, sözleşmeyi uzatmak için Ayoub El Kaabi ile masaya oturacağı kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER