Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelB. Çelen Anadolu Lisesi Hatay Şampiyonu

B. Çelen Anadolu Lisesi Hatay Şampiyonu

Hatay liseler arası voleybol müsabakalarında finale kalan Erzin’in iki lisesinden, Bahri Çelen Anadolu lisesi, rakibi Ak Enerji Uğur Ekiz Endüstri Meslek lisesini 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Hatay Liseler arası Voleybol şampiyonasında Erzin’in iki lisesi bu yıl, tüm rakiplerini geride bırakarak finale kaldılar.

İKİ TAKIM DA HATAY’I TEMSİL EDECEK

Her iki takım da karşılaşma sonrasında Türkiye Liseler arası Voleybol şampiyonası Bölgesel gruplarda Hatay’ı temsil etmeye hak kazandılar. Şampiyonun belirleneceği karşılaşma ise ilçede yoğun ilgi gördü.

Dörtyol Esnaf Spor işi ilk yarıda bitirdi 7-O
Erzin Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda oynanan final maçını Kaymakam Ahmet Demirci, Belediye Başkanı Kasım Şimşek de ilgi gösterdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, şube müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İdriz Kamalak, CHP İlçe Başkanı Av. M Akif Özer, MHP İlçe Başkanı Mehmet Eser, AKP İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Yakar, İYİ Parti Belediye ve Büyükşehir Meclis üyesi M Ökkeş Koçak, ADD Şube eski başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu’ın da hazır bulunduğu maçı, her iki okulun öğrencileri büyük bir coşkuyla izlediler.

Maçın ilk seti 25 -23, ikinci sette 25-10 ve üçüncü seti de 25 -20 kazanan Bahri Çelen Anadolu Lisesi takımı kazanarak finalin galibi oldu. Türkiye Liseler arası Voleybol Bölge şampiyonasında Erzin Bahri Çelen Anadolu Lisesi Takımı Hatay’ı şampiyon takım olarak, Ak Enerji Uğur Ekiz Endüstri Meslek lisesi de il ikincisi olarak gruplarda temsil edecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER