Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaba Parası Oyuncularından İskenderun'a Övgüler

Baba Parası Oyuncularından İskenderun’a Övgüler

Baba Parası filmlerinin galası için İskenderun Primemall AVM’ye gelen başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural, İskenderun‘u öve öve bitiremedi. Murat Cemcir, İskenderun‘da yaşadığı anıları anlatırken, Ahmet Kural da İskenderun’a Miami benzetmesi yaptı.

Baba Parası’nın Galası için Primemall’e Gelen Oyunculardan İskenderun’a Övgüler

Sevilen ikilinin AVM’de gerçekleştirilen Baba Parası filminin tanıtımına İskenderun ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Murat Cemcir İskenderun’un Yabancısı Değil

Baba Parası’nın Galası için Primemall’e Gelen Oyunculardan İskenderun’a Övgüler

Cemcir, Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Otomotiv bölümünde okuduğunu ifade ederek “Hatay İskenderun çok iyi bildiğim bir yer. İskenderun’un her yerini bilirim ve burada çok şey öğrendim, önemli dostluklar edindim. Yazın Arsuz’da fındık-fıstık sattım, plajda çalıştım. İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’nin arkasında evim vardı. Tiyatroya burada başladım. Tiyatro ve sanat hayatımda İskenderun’un çok önemli bir yeri var” sözlerine yer verdi.

İskenderun, Miami Gibi Bir Şehir

Baba Parası’nın Galası için Primemall’e Gelen Oyunculardan İskenderun’a Övgüler

Ahmet Kural da, Hatay’ı ve İskenderun’u çok sevdiğini belirterek “Gerçekten çok şirin, Miami gibi bir şehir. Çok güzel bir yer, insanları inanılmaz candan. inşallah burada da bir film çekeriz” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER