Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBağımlılara kullanamaz hale getirildi!

Bağımlılara kullanamaz hale getirildi!


Hatay’ın İskenderun’un İlçesinde bazı mahallelerde bulunan terk edilmiş binalar uyuşturucu bağımlılarının kullandığı mekânlar haline getiriliyor.
Kentte birçok mahalle ve sokakta bulunan özellikle uyuşturucu bağımlılarının yaşam alanı olmaktan çıkarmak için İskenderun Belediyesi çalışma başlattı. Bir süre önce, uyuşturucu kullanıcılarının yaşam alanına dönüştüğü belirtilen terk edilmiş binanın bahçesinde gece geç saatlerde çıkan yangında palmiye ağaçlar yanmış ve kül olmuştu.
Mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, uyuşturucu kullanıcılarına mekan olan yerlerle ilgili ciddi adımlar attı. Özellikle şikayet konusu olan atıl durumda bulunan binaların çevrede yaşayanları rahatsız edecek uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılamaz hale getirilmesi talimatını verdi.
İskenderun Belediyesi gençlerin kötü alışkanlıklardan korumak için sportif açıdan önemli çalışmalar yaparken, gençlerin de uyuşturucu bataklığından kurtulması veya bu bataklığı kökten kurutmak için yetkililere destek olmaya çalışıyor.
Mahallelerde bulunan ve atıl durumda olan bu yerlerin yıkılması ve kullanımını engellemesi için yapılan çalışmalar ise tüm mahalle sakinlerini mutlu ettiği bildirilirken Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e de duyarlılığından dolayı teşekkür edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER