Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBahçeşehir’de 100. gün kutlaması…

Bahçeşehir’de 100. gün kutlaması…

İskenderun Bahçeşehir anasınıfında eğitim gören 4-5 yaş grubu minikler yüzüncü gününü düzenledikleri birbirinden farklı gösterilerin yer aldığı programla kutladı.

Okulun konferans salonunda hazırlanan program 4 ve 5 yaş grubu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin ev sahipliğinde yapıldı. Yaklaşık üç haftadır hazırlıkları ve provaları süren programda minikler sene başından beri yaptıkları etkinliklerin, öğrendiklerinin ve yabancı dilin özeti olarak velilerine keyifli ve duygu dolu anlar yaşattılar. Okul başladığından 100. Güne BSK’da öğrendikleri jimnastik gösterileri, İngilizce tiyatroları, sahne şovlarını büyük bir heyecanla sergilediler. Sahnede çocuklarını izleyen veliler her anlarını telefonla kaydettiler.

Programı İngilizce şarkılarla bitiren çocuklarla daha sonrasında anaokulu katına inilip öğretmenleri ve velileriyle 100. Gün Pastalarını kestiler. Sene başından beri bugün için yapılan el işleri de sergilendi.

Okul Müdürü Mustafa Uçan Okulun tüm öğrencilerinin çok kıymetli olduğunu ifade ederek “Ama anaokulu öğrencilerimiz en küçüklerimiz, okulumuzun maskotları. Onlara akademik ve sosyal anlamda emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ederiz, öğrenmenin temellerinin atıldığı, zihinsel ve görsel anlamda algının en açık olduğu anasınıfı, Bahçeşehir Koleji’nin yaşayarak öğrenmenin başladığı sınıfımızdır” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER