Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBakan Soylu: Önümüzdeki 10 Günü de İyi Geçirirsek, Bulaşıcılığı Kontrol Altında Tutabiliriz"

Bakan Soylu: Önümüzdeki 10 Günü de İyi Geçirirsek, Bulaşıcılığı Kontrol Altında Tutabiliriz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, coronavirüsü tedbirlerine yönelik Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile telekonferans görüşmesinde bulundu.

Bakan Soylu

Bilhassa muhtarlardan bazı talepleri olduğunu ifade eden Bakan Soylu, 65 yaş üstünde kimsesiz olan ve Vefa Sosyal Gruplarına ulaşamayan vatandaşları Vefa Sosyal Destek grupları ile bir araya getirmelerini istedi.

“İstanbul’da Çok Dikkatli Olmalıyız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İlk bulaşıcı vakayı yurtdışından aldık. Özellikle İstanbul’da çok dikkatli olmalıyız. Çünkü yurtdışı temasımızın olduğu en güçlü il İstanbul ilimizdir. Şu anda şehirlerarası otobüs yolculukları yüzde 99.75 azalmıştır. Önümüzdeki 10 günü de iyi geçirirsek, bunun bulaşıcılığını kontrol altında tutma imkânına sahip olabiliriz” sözlerini bildirdi.

Okmeydanı Hastanesi Açıldı

Okmeydanı Hastanesi’nin müjdesini veren Bakan Soylu, “Bir tarafta sağlık sistemini ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bugün Okmeydanı Hastanesi açıldı. Diğer taraftan gıda ve tedarik zincirini ayakta tutmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan da kamu düzenini ayakta tutmaya çalışıyoruz. Sosyal mesafe ve sosyal izolasyon. Ne olursunuz herkese tembih edelim. Bu 3 günü iyi geçirdik. Önümüzdeki 10 günü de iyi geçirirsek, bunun bulaşıcılığını kontrol altında tutma imkânına sahip olabiliriz. Bunu hep birlikte başaracağız inşallah.” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER