Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBakanlık temsilcileri Gençlik Merkezi’nde!

Bakanlık temsilcileri Gençlik Merkezi’nde!

Depremin Yıl Dönümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı İskenderun Gençlik Merkezi’nde!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes EMİNOĞLU, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü  Dr. Emre TOPOĞLU ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu 6 Şubat depremi anısına İskenderun Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yaşanan acıya ortak oldular.

Ziyaretler çerçevesinde İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yürütülen faaliyetler ve etkinliklere ortak olan Bakan EMİNOĞLU ve Genel Müdür TOPOĞLU Merkez içerisinde birçok atölyelere ziyaretlerde bulundular.

İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları  ve gönüllü gençleriyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu duygulu anlara şahit oldu. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından, yaraları sarmak ve acılara ortak olmak adına gelerek İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yapılan 6 Şubat Depremi anısına düzenlenen sergiyi ziyaret ettiler. Akabinde İskenderun Gençlik Merkezi tarafından yürütülen El Sanatları Atölyesi, Müzik Atölyesi, İnovasyon ve Deneyap Atölyesini ziyaret ettiler.

Bu ziyaretler çerçevesinde atölyelerden spor alanlarına kadar yer yer incelemeler yaparak Gençlik Merkezi çalışanlarını tebrik ettiler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER