Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBalık ve Kaplumbağa Pet Şişe Kumbaraları Sahilleri Temizleyecek

Balık ve Kaplumbağa Pet Şişe Kumbaraları Sahilleri Temizleyecek

Arsuz’da düzenlenen  ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından projelendirilen,Arsuz  Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyenin de destekleri ile Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi sponsorluğunda yaptırılan  balık ve kaplumbağa şeklindeki pet şişe kumbaraları sahilleri temiz tutacak.

Balık ve Kaplumbağa Pet Şişe Kumbaraları Arsuz’da

Kaymakam Musa Sarı, pet şişe kumbaralarının teslimi töreninde konuştu. Sarı, sahillerimizin temiz olmasının  turizminin geleceği açısından çok önemli olduğunu, bu pet kumbaraları ile de halkımız arasında bir farkındalık oluşturmak suretiyle sahillerimize , denize ve  deniz canlılarına  zarar veren pet şişelerin, çöp olmaktan çıkarılarak geri dönüşüme kazandırılacağını dile getirdi.

Musa Sarı, Pet Şişe Kumbaralarında Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Sarı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, Kaymakamlığımız ve Arsuz Belediyesi emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Balık ve Kaplumbağa Pet Şişe Kumbaraları Arsuz’da

Teslim alma töreninde Belediye Başkanı Dr.Asaf GÜVEN , Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün ÇOLAKOĞLU , Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal KUTLU  ve yönetimi, ilçe müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Su Ürünleri Kooparatif Başkanları ve temsilcileri, halkımızdan ve Antakya’da bulunan çeşitli okullardan gelerek  ilçemizde kamp yapmakta olan izci öğrenciler yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER