Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBalon Futbolu Etkinliği Düzenlendi

Balon Futbolu Etkinliği Düzenlendi

Türk Askerinin Hatay’a İskenderun üzerinden girişi 5 Temmuz ‘Gurur Günü’ dolayısıyla İskenderun  Belediyesi tarafından düzenlenen sportif faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen balon futbolu gösterisinde keyifli görüntüler dikkat çekti.

Yaşanan yüzyılın felaketi nedeniyle İskenderun Belediyesi, Türk Askerinin Hatay’a İskenderun’dan girişi ve anavatana katılışın yıldönümü 5 Temmuz’da müzikli, eğlenceli etkinlik yerine sportif faaliyetler düzenledi.

Çeşitli müsabakalara sahne olan Millet Parkı spor tesisleri, henüz pek yaygın olmayan balon futbolunu da tanıtmak amacıyla İskenderun Belediye Meclisi ile kentte görev yapan basın mensuplarını bir araya getirdi.

Basın ve Belediye Meclisi üyelerinin ilk kez keşfetmeye çalıştığı balon futbolu karşılaşması için sahaya girildi, ancak çok zor olan spor için önce alıştırma antrenmanı yapıldı.

Bu anlarda ise şişme balon içerisine geren ve futbol oynamaktan ziyade sahada hareket etmeyi keşfetmeye çalışan basın mensuplarının çabası, karşılıklı toslaşma savaşına dönünce ortaya da güzel, keyifli görüntüler çıktı. Maç niyetiyle sahaya girildi, fakat Belediye meclisi üyeleri ve basın mensupları kısa süreliğine şimdilik balonun içerisinde hareket edebilmeyi keşfetmekle yetindi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER