Pazar, Haziran 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBankaların Çalışma Saatlerinde Düzenleme

Bankaların Çalışma Saatlerinde Düzenleme

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından bankaların çalışma saatlerinde yeni düzenlemeler yapıldı.Bankalar kaçta açılıyor?

TEB Ne Zaman Açılıyor?

Türkiye Ekonomi Bankası resmi makamların aldığı tedbirler doğrultusunda yeni çalışma saatlerini hayata geçirdi. 12:00 ve 17:00 saatleri arasında şubelerinden hizmet veren TEB çalışanlarına hijyenik ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla gerekli önlemleri almış durumda. TEB ATM cihazlarından para çekme limitini de geçici olarak 3000 TL’ye çıkarmış durumda

Vakıfbank Ne Zaman Açılıyor?

Kamu bankası olması sebebiyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında şubelerinde hizmet veren Vakıfbank sağlıklı ve hijyenik çalışma ortamı sağlamayı hedefliyor. Sağlık Bakanlığı’nın bildirdiği şartlara uygun olarak şubelerin durumları düzenli olarak denetleniyor. Vakıfbank intenet, cep ve mobil asistan üzerinden yapılacak olan havale ve eft için de bu süre zarfında işlem ücreti alınmayacağını açıkladı.

QNB Finansbank Ne Zaman Açılıyor?

QNB Finansbank, 12:00 ile 17:00 arasında şubelerine kısıtlı kadroyla hizmet vermeye devam ediyor. Koronavirüs önlemleri dahilinde ilk güncen beri gerekli önlemleri alan banka intenet ve cep şubeleri üzerinden 7/24 hizmetini sürdürmekte.

Yapı Kredi Ne Zaman Açılıyor?

Koronavirüs salgının ilk gününden beri Dünya Sağlık Örgütü’nün önerdiği önlemleri yakından takip eden banka koruyucu önlemlere bağlı kalarak çalışmalarına devam ediyor. Müşteri ve çalışanların sağlığını korumak amacıyla tüm şubeleri 12:00 ile 17:00 saatleri arasında şubelerindeki hizmetlerini sürdürüyor. Bankanın intenet, cep ve telefon bankacılığı hizmetleri kesintisiz olarak devam etmekte.

Ziraat Bankası Ne Zaman Açılıyor?

Öncelikli hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası 09:00 ile 17:00 saatleri arasında şubelerden hizmet vermeye devam ediyor. Ancak mevcut koronavirüs salgını önlemlerine dikkat çeken kurum, toplum ve çalışanların sağlığını korumak amacıyla mümkün mertebe intenet, cep ve telefon şubeleri aracılığıyla yapılmasını tavsiye ediyor

Etiketler: TBB, TBB haber, ziraat bankası, vakıfbank

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER