Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP'li Banu Özdemir İçin Tahliye Kararı Verildi

CHP’li Banu Özdemir İçin Tahliye Kararı Verildi

İzmir‘de cami hoparlörlerinden Çav Bella çalınma anlarını sosyal medyadan paylaştığı için tutuklanan, CHP üyesi ve eski İzmir İl Başkan Yardımcısı. Banu Özdemir,hakkında tahliye kararı verildi.

İzmir 50. Sulh Ceza Mahkemesi, Banu Özdemir’in tahliyesine karar verdi.Tahliye kararını duyuran CHP’li Barış Yarkadaş, “İzmir 50. Sulh Ceza Mahkemesi, arkadaşımız Banu Özdemir’i TAHLİYE etti. Banu’nun babası Nevzat Abi ile az önce konuştum. Şimdi Şakran Cezaevi’ne gidip Banu’yu alacaklar. Darısı, Eren Yıldırım ve diğer tutukluların başına…” dedi.

CHP’li Banu Özdemir İçin Tahliye Kararı Verildi

Yaşanan gelişmenin ardından Özdemir’in avukatı Süleyman Karadağ, BirGün’e yaptığı açıklamada, “Beklediğimiz bir karardı. Adalet yerini buldu demek isterdim ama adalet maalesef ki yerini bulmadı. Müvekkilim hiçbir suç işlemediği halde, bir hafta tecritte kaldı. Ailesiyle görüşemedi, hiçbir hakkını kullanamadı. Pandemi döneminde yaşadığı sorun ortada. Müvekkilim için adalet yerini buldu demek doğru değil. Sadece aramızda olacağı için, özgürlüğe kavuştuğu için seviniyoruz. Bundan sonraki süreçte müvekkilim tutuksuz yargılanacak. Birkaç saat içinde Şakran Cezaevi’ne gidip Banu Hanım’ı alacağız” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER