Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBaran'ın Yaşam Savaşı…

Baran’ın Yaşam Savaşı…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gürsel Mahallesinde geçtiğimiz günlerde elektriklerin kesik olduğu bir zamanda pompalı tüfekle açılan ateşin hedefi olan çocukların birinin babası olay anını anlattı.

İskenderun Gürsel Mahallesinde karanlıkta pompalı tüfekle açıla ateş sonucu evin önünde bulundukları sırada saçmaların hedefi olan biri kız iki çocuktan Baran Özyiğit’in tedavisi Adana Balcalı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyor. Hayata yeniden tutunmak için mücadele eden Baran Özyiğit’in Aile ise çocuklarının iyileşeceği günü umutla bekliyor.

Baba Selçuk Özyigit, yoğun bakımda yaşama tutunmaya çalışan yavrusunu beklediği Adana Balcalı hastanesinde haber ekibinize konuşarak “Yakınımızın evine misafirliğe gelmiştik. Elektriklerin kesik olduğu bir anda pompalı tüfekle ateş açılmış, ev sahibimizin kızıyla birlikte benim oğlum da ağır yaralandı. Vücudunda yüzden fazla saçma hala var, şu anda hayati tehlikesi devam etmekte ama ümidimizi kesmedik. İnşallah sağlığına kavuşacaktır, umutla bekliyoruz” dedi.

Kendilerinin kimseyle bir sorunlarının ve düşmanlığının olmadığını ifade eden baba Özyiğit “Aynı gün, aynı saatlerde mahallede bir başka yere daha silah sıkılmış, O olayla ilgili mi diye de düşünüyoruz. Ama polislerimiz araştırmalarını sürdürüyor. Zaman zaman bizleri de arayarak olayın takibatı konusunda bilgilendirme yapıyorlar. Biz de hastaneden çıktıktan sonra araştıracağız, daha net bilgilere o zaman daha iyi sahip olacağımızı düşünüyorum. Polisler zaten devamlı arıyorlar bir gelişme olursa biz de onlardan bilgi alıyoruz, şu anda en önemli konu çocuğumuzun tekrar sağlığına kavuşmasıdır” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER