Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzBaşarı Paylaşılmalıdır Programı Düzenlendi

Başarı Paylaşılmalıdır Programı Düzenlendi

Eğitime değer katan, engelleri tanımayan başarıya örnek olanlar için ‘’Başarı paylaşılmalıdır’’ temalı gece düzenleyen Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, kentte bir ilke daha imza attı.

Eğitime değer katanların başarılarını her alanda dile getirilmesinin önemine dikkat çekildiği gecede başarının unutulmamanın önemi vurgulandı. Başarı duygusunun paylaşıldığı gece, Arsuz Lion King Apart Otelde düzenlendi.

Geceye, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şevket Helvalı, Belediye Meclis Üyesi Şadi Sümbültepe Yener Dershaneleri eğitimcisi Gökhan Ünlü ve çok sayıda engellerin başarıyı durduramayacağına inananlar katıldı. Sesiyle sazıyla geceye renk veren iki usta isim Esat Çapar, Murat Özgün İlimizin Başarılı Tiyatro Sanatçılarından Hasan Farfur Katıldı.

Gecede konuşma yapan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan; Kaymakam olmak en büyük hayali olan öğrenme güçlüğü çeken Metin Serhat Şişko’nun bunu başardığını söyledi. Dernek Başkanı Arslan “Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosunun ısrarcı çabaları sonucu 2022 YKS’de Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Fakültesi’ni kazanması, diğer engelli öğrencilerin başarılarını paylaşmak için bir aradayız. Başarılar öksüz olmamalı. Bu amaçla için düzenlenen geceye katılanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Teknofest Türkiye finali, Tübitak Adana bölge finali, edebiyatta makale dalında Türkiye 2. Si olan Hatay Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra İlhan, başarıya örnek iki idareci; Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, 20. eğitim şurasında ilimizi başarıyla temsil eden Hatay Anadolu Lisesinin Müdür Yardımcısı Neşe Sabuncuoğlu seçildi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’i Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara’ya, en büyük hayali Kaymakam olan Metin Serhat Şişko’ya plaketini, Arsuz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şefket Helvacı, 20. Eğitim Şurasında Hatay’ı temsil eden eğitime değer katan Hatay Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Neşe Sabuncuoğlu’na, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Hatay Anadolu Lisesi’nin başarılara örnek olan öğrencisi Kübra İlhan’a Arsuz Turizm Ve Kültür Derneği 2. Başkanı Metehan Sakallı, Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni Emine Serin’e Arsuz Bal Sürücü Kursu Kurucusu Hüseyin Tuncer, Arsuz Günışığı  Özel Anadolu Lisesine,  Belediye Meclis Üyesi Sadi Sümbültepe, Süleyha Kanuncu’ya   ARİAD Başkanı Adnan Ağar’a, Arsuz’da Arsuz Günışığı  Özel Anadolu Lisesine  Belediye Meclis Üyesi Sadi Sümbültepe verdi.

Gecede canlı performans sergileyen Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden duymada ve konuşmada engel tanımayan Sertan Atar Gitarıyla, Serhat Şişko da sesiyle ‘’Devlerin Aşkı’’ adlı parçayı yorumladılar. Davetliler de engel tanımayan öğrencileri ayakta alkışlayarak büyük destek verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER