Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolBaşarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinin en köklü eğitim kurumlarından, Final Fen ve Anadolu Lisesi ile Final Kurs Merkezi üniversite sınavında dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

Final Fen ve Anadolu Lisesinin Final Kurs Merkezinde düzenlediği kahvaltılı programına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Uluslararası Final Üniversitesi Direktörü Murat Kaya, Dörtyol Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve öğrenci velisi Hasan Kıymacı, Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi ile kurumların öğretmenleri katıldı.

Müdür selamlama konuşmasında; ”Final, değişen ve dönüşen eğitim sistemimize Final Akademi Fen ve Anadolu Liseleri adı altında yeni bir okul konsepti kazandırdı. Final Fen ve Anadolu Liseleri’nde okul müfredatının yanı sıra sınava hazırlık kursları da yer almaktadır. Akademik başarıyı ön planda tutan, kaliteli ve sıcak bir eğitim yuvası olan Final Akademi Fen ve Anadolu Liseleri’nde sadece öğretmeye değil, öğrenmeyi öğretmeye; ezberciliğe değil anlamaya, analiz ve sentez yapabilmeye; başarısızlığı değil, başarıyı ölçmeye; tek kaynağa değil, çok farklı kaynaklara; zorlamaya değil, istekli olmaya, istek yaratmaya; korku ve otoriteye değil, sevgiye ve demokratik olmaya önem verilir.” ifadelerini kullandı.

Final Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy çeyrek altın ile ödüllendirirken, ailelere ise çiçek takdim etti.

Ödül töreninin ardından hatıra resimleri çekilerek, elde edilen başarı ölümsüzleştirildi.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER