Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBaşkan Altan Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Başkan Altan Sağlık Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İlçe Başkanı Veysi Güler Gençlik Kolları Başkanı, ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

İlçe Sağlık Merkezlerini ziyaret ederek tüm doktor ve sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret edip karanfil veren Başkan Altan ve Başkan Güler, insan sağlığı için fedakarca çalışan doktorların ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptığını kaydederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Altan “tüm dünyayı etkileyen küresel salgın dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı için azim ve gayretle çalıştılar çalışmaya da devam ediyorlar.

Bu süreci onların özverisiyle, gayretiyle hep birlikte yavaş yavaş aşıyoruz. Bugün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarımızı ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte ziyaret ederek bayramlarını kutladık, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Doktorlarımızın, çalışan personelimizin hatırlarını sorduk, hastalarımıza da geçmiş olsun temennisinde bulunduk.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER