Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBaşkan Baş Propagandaları Deşifre Etti

Başkan Baş Propagandaları Deşifre Etti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş siyasetin refah seviyesi için argüman olarak kullandığı propagandaları deşifre etti.

Otelleri, AVM’leri kim dolduruyor?

BTP lideri Hüseyin Baş konuşmasında; ” Bu ülkenin nüfusu 84 milyon. Bunun yüzde 10’u para sahibi olsa, tatile gitse, trafikte gezse, AVM doldursa 8.4 milyon insan yapar. Yunanistan’ın nüfusuna neredeyse denk, Avrupa’da birçok ülkenin nüfusundan fazla. 8,5 milyon insanın refahını kalan yüzde 90’a pazarlıyorlar. Böyle saçma bir mantık olamaz.” şeklinde konuştu.

Fakirin vergisi ile kalkınma!

Fakirin vergisi ile zenginin daha da zengin olduğunu belirten Hüseyin Baş; “Bakın bu ülkedeki bütün kalkınma fakirin vergisi ile sağlanır. Fakirin vergisi ile kalkınmak için yapacağımız yolu, barajı, köprüyü vs. inşaatını da belli müteahhit gruplarına peşkeş çekeriz, onları daha da zenginleştiririz. Kimin parasıyla? Fakirin vergisiyle.” diye konuştu.

Ülkenin yüzde 90’ı bir bardak çayı hesap ediyor

Ülkenin yüzde 10’u güzel bir hayat yaşadığını belirten Başkan Baş; “Senin Bodrum’da, Antalya’da, Ege’de otellerini dolduranlar bu ülkenin yüzde 10’u veya turistler. Trafiği felç edenler bu ülkenin yüzde 10’u veya turistler. Senin AVM’lerini dolduranlar bu ülkenin yüzde 10’u veya turistlerdir. Bu sistem adaletsizliktir.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER