Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBaşkan Bolat Ayrılık Sinyali Verdi!

Başkan Bolat Ayrılık Sinyali Verdi!

TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor’da, kulüp başkanı Hakan Bolat “desteksiz” kaldığını belirterek gelecek sezonda aynı desteği alamazsa görevinden ayrılacağını duyurdu.

Bir sosyal medya yayınında konuşan kulüp başkanı Hakan Bolat, İskenderunspor’da başarılı işler çıkarmak ve İskenderunspor’u hak ettiği yerlere getirmek için çıktığı yolda maddi ve manevi olarak, hiçbir desteği görmediğini kaydederek, gelecek sezonda aynı durumun yaşanması durumunda başkanlık görevinden ayrılacağını söyledi.

Kulübün önemli işlere imza atması için büyük çaba gösterdiğini fakat bu uzun yolda yalnız bırakıldığını ifade eden, “İnanın çok yıprandım. Bu çok değerli kulübü hak ettiği yerlere getirmek için büyük çabalar verdim, vermeye de devam ediyorum. Nitekim bu süreçte ne maddi nede manevi desteği bir türlü göremedim. Bu yolculukta hep yalnız bırakıldım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu desteksizlik gelecek sezon başında da devam ederse takımın başından ayrılacağım. Bunun dışında her şey bir kenara, tek hedefimiz bu sezon takımımızı birinci lige çıkartmak. Tek ricam taraftarımız takımımızı yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER