Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporBaşkan Bolat İsyan Etti!

Başkan Bolat İsyan Etti!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, sosyal medya hesabından stadyum konusuna ve taraftarların tepkisini dile getiren bir açıklama yaptı.
Başkan Bolat Açıklamasında; ” Yılların Büyük Camiası Zonguldakspor Kendi Evinde Bize karşı 10 kişi ile defans yapmış, Topla oynama yüzdesi de %39’a %61 Rakip Kontrataklarla gol aramış ve başarılı olmuştur.” diye konuştu.

Bazı İnsanlara taraftar demeye bile dilim varmıyor!

Takım lider ama istifa seslerinin yükseldiğini belirten Başkan Bolat; ”Bülent Hoca istifa etsin diye yazılar yazıyorlar, nedense bunların hepsi alta alta yazıyor Bunları yazdıran da buraya kendi hocalarını getirip Hüküm sürmek isteyen ve Bazı Hocalar Yıllarca İskenderunspor’u kemirmiş insanlardır.” şeklinde konuştu.

Ben Yola Çıktıklarımı Yolda Bulduklarıma Satmam!

Biz Teknik Ekibimizden Razıyız Bu ekiple Başladık Bu ekiple Yola Devam Edeceğiz diyen Başkan Bolat; ”Şampiyon olmanın yolu Karşılıklı sevgi ve Saygıdan geçer .Kaos ile yönetilen her Kulüp batmak zorundadır. Biz küllerimizden yeniden doğan Bir kulübüz, Biz çok zor şartlarda bu görevi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER