Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Çirkin'den “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” Mesajı

Başkan Çirkin’den “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” Mesajı

İYİ Parti Hatay İl Başkanı olan Şefik Çirkin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çirkin’in mesajı şöyle oldu:

“14 Mayıs Çiftçiler günümüz kutlu olsun. Aslında gülümseyecek bir halimiz de yok. Ancak bunca derdin içerisinde dahi gülümsemeyi, ayakta kalmayı başarmalıyız. Umarız her şer gibi, Korona da vesile olur ve hükümetin de siyasetin de aklını başına getirir. Çiftçinin kıymeti anlaşılır ve çiftçinin derdine çare olacak tedbirler getirilir.
Elektrik, adeta boğazımıza sarılmış bir mengene gibi. Rahmetli Özal döneminde bir umut olarak gelen elektrik, şimdi kabusumuz oldu. Girdiler yüksek. 10 gün sonra buğday biçeceğiz, milyon tonla buğday giriyor ülkeye!

“Hans Kazanıyor, Mehmet Aç Kalıyor”

Mısır biçeceğimiz zaman da mısır, pamuk toplayacağımız zamanda pamuk giriyor. Tabi ne oluyor? Ürünümüzün fiyatı düşüyor. Hans kazanıyor, Mehmet aç kalıyor!
Biz, dilenci değiliz. Sadaka istemiyoruz sizden. Tek arzumuz, ürünümüzü hakkıyla satabilmek. ‘Vergimizi affedin, borcumuzu silin’ demiyoruz size. Tek arzumuz, namusumuzla geçinebilmek, çocuğumuzu okutabilmek, alacaklımızı görünce yolumuzu değiştirmemek. Yani onurumuzla yaşamak. Bu onursuzluk öldürüyor bizi.
Herkese kucak dolusu sevgiler. Ailelerinize saygılar, hürmetler.”

Etiketler:  hatay,hatay haberİYİ parti, İYİ Parti hatay,İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER