Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN DEĞİL HALK CEZALANDIRILDI

BAŞKAN DEĞİL HALK CEZALANDIRILDI

 

İskenderun Belediye Meclisinde idarenin karayolları arazisinin park yapılması için istediği kaynak aktarımı dört AK Parti Meclis Üyesi ve MHP ve CHP üyelerinin oylarıyla reddedildi. Oylamaya CHPli Özer Çağşar ile Mustafa Alper Menteş katılmadı.

Mali hizmetler müdürlüğünün 2018 yılında başlaması planlanan karayolları parkı ile ilgili olarak diğer müdürlüklerin bütçelerinden Park Bahçe Müdürlüğü bütçesine 9.5 milyon tl aktarılmasını içeren teklifin reddedilmesi kentte şaşkınlıkla karşılandı.

CHP’NİN MUHALEFET STRATEJİSİ YANLIŞ.

CHP grubunun birçok meclis toplantısında “ne oldu bu karayolları parkı?” diyerek konuyu sürekli takip etmesine rağmen Meclis oylamasında red oyu kullanılması yanlış bir muhalefet stratejisi olarak yorumlanıyor. Halk yararına olan ve 50 dönümlük alanla İskenderun’a nefes aldıracak bir parkın yapılmasını engellemenin muhalefet olmadığı vurgulanıyor.

MHP “HIRSINI” BAŞKA ALANLARA KAYDIRMALI.

Öte yandan MHP grubunun da hayır oyu kullanması 24 Haziran seçimlerinden kalan bir “öç alma” olarak yorumlanıyor. MHP’nin 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ile Milletvekili “kavgasının” rövanşı olarak değerlendirilen bu red oyu kullanmanın doğru olmadığı “kavganın” başka alanlarda yapılması gerektiği görüşü öne çıkıyor.

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ PARTİ SUÇU İŞLİYOR.

Ak Parti Meclis üyelerinin dördünün grup kararına rağmen red oyu kullanması ise parti suçu olarak değerlendiriliyor ve parti örgütünün ve yeni seçilen Milletvekillerinin konu ile ilgili gerekenleri derhal yapması bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER