Cumartesi, Aralık 6, 2025
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Dönmez "Okey elimde patladı!”

Başkan Dönmez “Okey elimde patladı!”

Esnafla iç içe olmayı sürdüren Başkan Dönmez’in bu keyifli anları, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti ve sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kent genelinde yürüttüğü saha ziyaretlerinde hem çalışmaları yerinde inceliyor hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor. Bu ziyaretler sırasında zaman zaman renkli ve samimi anlar da yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde çarşı merkezinde esnaf ziyareti sırasında bir grup esnafın okey oynadığını gören Başkan Dönmez, davet üzerine oyuna katıldı. Masadaki neşeli havaya uyum sağlayan Dönmez, taşları dizip zar yerine eliyle “Hayat cesareti olanları sever, ben okeye dönüyorum” diyerek esprili bir başlangıç yaptı.

Ancak oyun ilerledikçe işler istediği gibi gitmedi. Yenilgiyi tebessümle karşılayan Başkan Dönmez, “Bak okeye dönüyorum ama neler oluyor neler… Okey elimde patladı!” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER