Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağBaşkan Eryılmaz Atatürk'ü Andı

Başkan Eryılmaz Atatürk’ü Andı

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Eryılmaz mesajında; ” Cumhuriyetimizin kurucusu, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 83. yıldönümünde özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.

Atatürk, emsalsiz dehası ile bütün olanaksızlıklara rağmen boyun eğmeyen ve kararlı tutumu ile bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak muasır medeniyetler seviyesine getirmeyi hedeflemiş ve kalkınma seferberliği başlatarak, eğitimden sanata, hukuktan ekonomiye her alanda çağın ötesinde bir vizyonla inkılaplar gerçekleştirmiştir.

Bize düşen görev, 10 Kasım’ları bir yas günü haline getirmek değil, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize göstermiş olduğu vizyon ışığında emanetlerine ve eserlerine sonuna kadar sahip çıkarak, O’nun dehasını, vizyonunu, fikirlerini ve hedeflerini genç nesillere aktarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyor, aziz vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. “ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER