Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Eryılmaz, Çalışanların Ras-el Seni Bayramını Kutladı

Başkan Eryılmaz, Çalışanların Ras-el Seni Bayramını Kutladı

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, belediyenin tüm birimlerinde çalışan personellerin Rumi Takviminde yeni yılın ilk günü sayılan 14 Ocak’ta kullanan Ras-el Seni bayramını kutladı.

Başkan Eryılmaz, Çalışanların Ras-el Seni Bayramını Kutladı

Arap Alevilerin her yıl geleneksel olarak kutladığı Ras-el Seni bayramı dolayısıyla Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda belediye personelleri ile bir araya gelen Başkan Eryılmaz’ın kutlama programına, Kutlama Programına CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katıldı.

Bütün personellerin yeni yılını kutlayan Başkan Eryılmaz, bütün personeller ile tek tek tokalaştı.

Başkan Yılmaz, Personelleriyle İlk Yeni Yılını Kutladı

Başkan Eryılmaz, “ Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Bu bizim birlikte kutladığımız ilk yılbaşı, bundan sonra da hayırlısıyla yine aynı şekilde, belki biraz daha halkımızı da işin içine katacak şekilde bir organizasyon yaparız.

Bugün biz personelimiz ile kutlamak istedik. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan 300 vatandaşımıza da gıda ve temizlik malzemesi yardımı yaptık. Önümüzdeki yıl bunu biraz daha artırmayı planlıyoruz.

Geleneklerimize, göreneklerimize ve örf adetlerimize sahip çıkacağız. Bunu çocuklarımıza ve bizden sonra gelecek nesillere aktaracağız. Bu çok önemli. Yeni yıla yoğun bir şekilde girdik. Bundan sonra biraz daha sık bir araya geleceğiz, birlikte konuşarak memleketin sorunlarını masaya yatırmamız ve buna yönelik çözüm önerilerini birlikte değerlendirmemiz gerekiyor.”

Samandağ Belediyesi Öğlene Kadar Tatil Yaptı

Başkan Eryılmaz, Çalışanların Ras-el Seni Bayramını Kutladı

“Personelimizin yeni yılını aileleri ile birlikte kutlamaları için bugün öğlene kadar izin verdik. Birazdan sizlere yönelik ikramlarımız olacak. Öğleden sonra ise arkadaşlar, özellikle 1 aydır devam eden yağışlardan kaynaklı memleketin sıkıntıları var. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Akşama kadar izin vermeyi düşündük fakat alandaki sıkıntılardan dolayı öğleden sonra çalışmak zorunda olduğumuzu hissettik. Bu nedenle öğleden sonra işimizin başına geçeceğiz.

İnşallah önümüzdeki sene biraz daha geniş ve biraz daha zengin bir konseptle yeni yılımızı kutlamak istiyoruz. Sivil toplum örgütlerimizi, muhtarlarımızı ve halkımız da işin içine katarak daha güzel bir şekilde kutlayacağız.

Ben tekrar yeni yılınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER