Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağBaşkan Eryılmaz Vatandaşı Ziyaret Etti

Başkan Eryılmaz Vatandaşı Ziyaret Etti

Hatay’ın Samandağ İlçesi Tekebaşı mahallesinde evi yanan bir vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, mağdurların ve ihtiyaç sahibi insanların her zaman yanında yer aldıklarını söyledi.

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte ormanların yanı sıra diğer mekânlarında ısıya duyarlılaştığını belirten Refik Eryılmaz, vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu ve evi yanan vatandaşa geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Samandağ Belediyesinin kendi sosyal medya hesaplarında konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz Tekebaşı Mahallemizde evi yanan vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz, yasaların izin verdiği çerçevede mağduriyet yaşayan her vatandaşımıza gereken desteği her zaman verdiklerini aktararak bu mağduriyeti yaşayan vatandaşımıza da gereken desteği vereceklerini kendilerine iletti. Bu vesileyle Belediyemizin, mağduriyet yaşayan bütün vatandaşlarımızın her daim yanında olacağını bir kez daha belirtmek istiyoruz.” ifadeleri yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER