Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Fatih Tosyalı Hafta Sonu Bitişik Mahallesinde Çalışmaları İnceledi

Başkan Fatih Tosyalı Hafta Sonu Bitişik Mahallesinde Çalışmaları İnceledi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kent genelinde yol,düzenleme ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Bitişik Mahallesi muhtarı Ali Kılınç ile birlikte mahalle devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

BİTİŞİK MAHALLESİNDEYİZ

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Bitişik mahallemizde devam eden yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışmalarını muhtarımız Ali Kılınç ile birlikte yerinde inceledik.Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak değerli hemşerilerimizin görüş, öneri ve düşüncelerini dinledik.Hizmete devam”dedi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Bitişik Mahallesi muhtarı Ali Kılınç ve mahalle sakinleri ise mahallede yapılan ve yapılmakta olan hizmetler ile ilgili Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Gerçekleşen inceleme gezisinde Başkan Fatih Tosyalı ,mahalle sakinleri ile ve muhtar Ali Kılınç’ın halka hizmet noktasında görüş,öneri ve düşüncelerini dinledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER