Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenBaşkan Gül: ''Bağımsızlık Ateşimiz Hiç Sönmeyecek''

Başkan Gül: ”Bağımsızlık Ateşimiz Hiç Sönmeyecek”

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Başkan Gül: “Tam 102 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahramanlık destanı yazan Türk milleti, yaşadığı her toprakta bağımsız olma adına verdiği mücadelenin en güzel örneklerinden olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

????????????????????????????????????

 “İnanıyoruz ki, yeni Türkiye’nin öz cevheri Ulusal Egemenliktir. Ulusun kayıtsız şartsız egemenliğidir.” Diyen bir liderin önderliğinde verilen destansı mücadelenin 102. yılında, bir asra aşkın süredir koruduğumuz ve bundan sonra da sonsuza dek koruyacağımız mirasımızı, ileri demokrasiyle taçlandırarak yaşatacak, dünyada Türk milletinin iradesi dışında hiçbir gücün olamayacağını kararlılıkla ifade edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Cumhuriyetimizin banisi ve TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını başta tüm dünya çocukları olmak üzere, gönülden kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER