Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenBaşkan Gül'den 1 Mayıs mesajı

Başkan Gül’den 1 Mayıs mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “İşçilerle kurduğumuz sıcak ve içten ilişkiler, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmaktadır” diyen Başkan Gül, sözlerini şöyle sürdürdü :

“Kıymetli emekçi dostlarım,
Birlik, mücadele ve dayanışmanın en değerli simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, sizlerle bir arada çalışmaktan, büyük bir onur ve mutluluk yaşıyorum. Biz Belen Belediyesi olarak, her zaman “Biz Kocaman Bir Aileyiz” anlayışıyla hareket etmekteyiz. İşçi kardeşlerimizle kurduğumuz sıcak ve içten ilişkiler, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmaktadır.
1 Mayıs, alın terinin, emeğin ve hak arayışının, tüm dünyada ve ülkemizde kutlandığı özel bir gündür. Bu önemli günde, tüm işçi ve emekçi dostlarımızın haklarının savunulması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve daha adil bir çalışma hayatının oluşturulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi yineliyorum.
Bu vesileyle, kurumumuzda çalışan işçi kardeşlerimizin, tüm dünya işçilerinin ve emekçilerinin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, emeklerinin karşılığını aldıkları, huzurlu ve güvenli bir çalışma hayatı diliyorum. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır.
Sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice 1 Mayıs’lara.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER