Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenBaşkan Gül'den Seçim Mesajı

Başkan Gül’den Seçim Mesajı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından şu açıklamayı yaptı;
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Hatay ilimizde, Belen ilçemizde ve tüm yurdumuzda huzur içinde gerçekleşmiştir.
İlimizdeki ve ilçemizdeki seçim süreci, gerek seçim çalışmaları, gerek oylama işlemleri gerekse seçim sonrasında, demokratik olgunluk, barış, ve kardeşlik içerisinde tamamlanmıştır.
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Seçim boyunca birlikte çalıştığım MHP Hatay İl Başkanımız ile birlikte Milletvekili adaylarımıza, Belen İlçe başkanımız başta olmak üzere, tüm İlçe başkanlarıma,Ülkü Ocakları Başkanlarıma, Kacep Başkanlarıma, sendika, vakıf tüm yan kuruluşlarımın başkan ve idarecilerine, Cumhur İttifakı paydaşlarımız siyasi partilerin tüm başkan ve yöneticilerine,Cumhur ittifakına gönül veren, mücadelemize ortak olan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür öer ediyorum.
İlimizdeki ve Belen ilçemizde Sandıkların yerlerine ulaşmasında, üstün gayret gösteren güvenlik kuvvetlerimize ve görevli kurum ve kuruluşlarımızın idareci ve çalışanlarına, teknik ekiplerimize, kamuoyunu hızlı ve doğru şekilde bilgilendiren basın yayın kuruluşlarımıza, seçimlerin en önemli aktörleri olan siyasi partilerimizin yöneticilerine ve Hatayda yaşayan vatandaşlarımıza ve Belen’li hemşerilerimize göstermiş oldukları siyasi olgunluktan dolayı çok teşekkür ediyorum.
İkinci tura kalan Cumhurbaşkanılığı ve sonuçlanan Milletvekilliği seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER