Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBaşkan Güngör: "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

Başkan Güngör: “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, sosyal medyadan yazılı açıklama yaptı.

“Yarınlar bugünlerden güzel olacak sözümüzün karşılığı ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyerek bu güzel günleri inşa etmiş olmanın haklı huzurunu ve gururunu yaşıyoruz.” diyen Güngör, işçiye ve emekçiye hizmet için doğru yolda devam edeceklerini belirtti.

Açıklamalarında şu cümlelere de yer verdi:

“Sevgili Emekçi Kardeşlerim
Bugünün penceresinden baktığımızda ‘Yarınlar bugünlerden güzel olacak’ sözümüzün karşılığı “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diyerek bu güzel günleri inşa etmiş olmanın haklı huzurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugünkü güzel günleri daha da güzelleştirmek için işçiye ve emekçiye olan hizmet aşkımızı çekemeyenlere inat yine doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz.
“YARINLAR BUGÜNLERDEN DAHA DA GÜZEL OLACAK“ Düsturu ile hak yolunda emin adımlarla devam edeceğiz bundan hiç bir emekci kardeşimizin şüphesi ve kuşkusu olmasın.
MÜCADELEMİZ ;Sendikal kavga yüzünden bölünen, parçalanan, ayrışan İSDEMİR emekcisi içerisinde bitirdiğimiz kardeş kavgasını, o acı dolu günleri bir daha asla yaşatmayacağız ve yaşatanlara da asla teslim etmeyeceğiz. 4 yıldır ilmek ilmek dokuduğumuz huzur ve barış ortamını makam ve mevki hırsıyla yola çıkanlara asla teslim etmeyeceğiz ve el ele omuz omuza bu zihniyete fırsat vermeyeceğiz.
MÜCADELEMİZ ;Yetkisizlik döneminde kaybettiğimiz işyeri disiplin kurulu başta olmak üzere tüm kurullarda yeniden elde ettiğimiz temsil hakkı gibi kazanımlarımızı daha da artırarak devam etmenin mücadelesini vereceğiz. İşçi-İşveren-Sendika birlikteliğini daha da sağlam temellere oturtacağız.
MÜCADELEMİZ ;İmzaladığımız toplu iş sözleşmeleriyle aldığımız maddi ve sosyal haklarımızı, daha da iyileştireceğiz. Geçmişte işçinin derdini nasıl dert edindiysek, dünde bugün de yarın da emekçinin dertlerine talip olacağız.
MÜCADELEMİZ ;Sendikasız olan YOLBULAN fabrikamızı sendikamızın kucaklayıcı şemsiyesini altına alarak, YOLBULAN’da sıfırdan elde ettiğimiz haklarımızı daha ileri taşımak için her daim mücadele edeceğiz.
MÜCADELEMİZ ;EKİNCİLER’de imzaladığımız başarılı toplu iş sözleşmeleriyle geçmişte kaybedilen hakları yeniden aldığımız gibi yine aynı ruh ve anlayışla EKİNCİLER emekçisine hizmet etmeye devam edeceğiz.
MÜCADELEMİZ; MMK’nın en zor döneminde yaptığımız doğru hamlelerle engellediğimiz işten çıkışlarda olduğu gibi, burada imzaladığımız güzel toplu iş sözleşmelerindede yine MMK emekçisinin güvencesi olmayı sürdüreceğiz
MÜCADELEMİZ ;30 yıllık bir şube binası yerine modern ve tüm ihtiyaçları karşılayan bir şube binasını inşa etmek bizlere nasip olduğu gibi, sendikamız için, emekçiler için kalıcı eserler bırakmak bizlere nasip olacaktır. Çünkü, bizler yıkmayı bilmeyiz, inşa etmeyi,birleştirmeyi ve yapıcı olmayı biliriz.
Sevgili dostlar;
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Dün, bugünler için söz vermiştik. Söz verdiğimiz gibi bugünleri güzelliklerle donattık. Bugün yine söz veriyoruz, YARINLARI da eksik kalan güzelliklerle dolduracağız.
Tıpkı bugün olduğu gibi YARINLARDA da İskenderun emekçisi geleceğe güvenle bakacaktır.
Tıpkı bugün olduğu gibi YARINLARDA da, huzur ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tadını çıkaracaktır.
İşte tam da bu nedenlerle bizler İSTİKRAR sürsün diyoruz.
Yarınlar bugünlerden iyi olacak derken yanılmamıştık. Sanki dünden hiç haberleri yokmuş gibi yarınları konuşanlar, Unutmayın; Bugün dünün yarını değil mi.!!!”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER