Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Güven, Anne Sütünün Önemini Bir Kez Daha Anlattı

Başkan Güven, Anne Sütünün Önemini Bir Kez Daha Anlattı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Nikâh Salonunda Uzman Doktorların katılımıyla gerçekleşen ‘Anne Sütü, Emzirme ve Ek Gıdaya Geçiş’ konulu panele katıldı.

Başkan Güven, Anne Sütünün Önemini Bir Kez Daha Anlattı

Başkan Güven, bir Belediye Başkanı olarak değil, Dr. Asaf Güven olarak konuşarak anne sütünün önemini bir kez daha dile getirdi.

Başkan Güven, Anne Sütünün Önemini Bir Kez Daha Anlattı

Perihan Yasemen Canöz Karaca ve Mehmet Ali Yavuz’un konuşmacı olarak katıldığı panele, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerinin yanı sıra anne ve anne adayları da iştirak etti.

Başkan Güven, Anne Sütünün Önemini Bir Kez Daha Anlattı

Anne Sütü Yetmezliği Diye Bir Şey Yoktur

Başkan Asaf Güven, “ Anne sütü çok önemli bir konu. Özellikle benim yıllar yılı üzerinde durduğum, çok çok önem verdiğim bir konu. Ben, hekimlik hayatım boyunca, tanıyanlar biliyor, her zaman anne sütü dedim. Bizim öğrencilik yıllarında mama ön plandaydı, hatta bütün Avrupa’da ön plandaydı. Ben şiddetle muhalefet ederek anne sütü dedim. Bu yaşa geldik hala anne sütü diyoruz. Ama gördük ki doğruyu söylemişiz. Önemi de gittikçe de artıyor. Anne sütü yetmiyor diye bir kavram yoktur. Hayatım boyunca bunu söyledim. Çok özel durumlar dışında, özel konular dışında anne sütü yetmezliği diye bir şey yoktur. Emdikçe anne sütü artar, “dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER