Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Güzel: “Hidro Atatürk Parkımızın Temizliği Hepimizin Sorumluluğundadır.     

Başkan Güzel: “Hidro Atatürk Parkımızın Temizliği Hepimizin Sorumluluğundadır.     

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen hummalı temizlik çalışmaları ile parkın çevresi, yürüyüş yolları ve banklar yazdan kalma son günlerini yaşayan Defne’de hafta sonuna temiz şekilde yetiştirildi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Hidro Atatürk Parkın Defne’nin marka yüzü olduğunu ve daimi temizliğinin önemsedikleri bir konu olduğunu ifade ederek:

“Sonbaharda olsak da, yazdan kalma sıcak havaların son demlerinde vatandaşlarımızın, hem kendileri hem de çocukları ile bu temiz ve düzenli parkımızda hoşça vakit geçirilebilmesini arzu ediyoruz. Bu sebeple ekiplerimiz sürekli olarak Hidro Atatürk Parkımızda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Hidro Atatürk Park hepimizindir; parkımızın her daim temiz olması duyarlılığı, hepimizin sorumluluğundadır. Defnelilerin aileleri ile birlikte güvenli ve temiz şekilde nefes alabileceği alanlar oluşturmayı önemsiyor, Defnemizdeki tüm parklarımızda bu noktada etkin çalışmalar yapmak adına çaba gösteriyoruz.” açıklamalarında bulundu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER