Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBaşkan Güzel Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güzel Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikte muhtarlarla bir araya geldi.

Harbiye Kervan Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Mesut Şen, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, Defne Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve aileleri katılım gösterdi.

Tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel:

“Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliğimize katılım gösteren Defne Kaymakamımız Sayın Nevzat Şengök’e, Defne İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Astsubay Kıdemli Başçavuş Mesut Şen’e,
Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü’ye, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel’e,tüm muhtarlarımıza ve sevgili ailelerine teşekkür ediyoruz.

Kendilerini gece gündüz demeden mahallelerine hizmet etmeye adamış muhtarlarımızla koordineli, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel; Defne Kaymakamı Nevzat Şengök ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e günün anısına plaket takdim etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER