Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN GÜZEL: “Uğur Mumcu Bulvarına koyulan dijital megalight bir anıt olmadığı gibi...

BAŞKAN GÜZEL: “Uğur Mumcu Bulvarına koyulan dijital megalight bir anıt olmadığı gibi kalıcıda değildir.”

 

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Uğur Mumcu alanına yerleştirilen dijital megalight ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada vatandaşın beklentilerinin doğru ve mantıklı olduğunu kaydeden Başkan Güzel: “Uğur Mumcu Bulvarına koyulan dijital megalight bir anıt olmadığı gibi kalıcıda değildir.” dedi.
Başkan Güzel yaptığı açıklamada:
“Açıldığı günden bu yana halkımızın yoğun ilgisiyle her gece dolup taşan Uğur Mumcu Bulvarı/ Defne Kent Meydanına kalıcı bir eser kazandırmak için yarışma düzenleyeceğiz. Yarışmanın jürilerini kentin yetkin sivil toplum örgütleri ve ilgili meslek odalarınca oluşturacağız. Ancak bu süreç gerektiren çalışma tamamlanana kadar, hazırlatmış olduğumuz dijital megalight geçici olarak Uğur Mumcu Meydanına yerleştirilmiş olup, megalight’ın iki yüzü ışıklı Atatürk resimleri, diğer iki yüzü de dijital ekranla donatılmıştır. Sosyal mesajların ve belediye çalışmalarının yer alacağı ekranlardan halkımıza geçici olarak bilgilendirme yapılacaktır. Uğur Mumcu Bulvarına kalıcı bir eser hazırlanmasıyla birlikte sökülür takılır malzemeden yapılan bu megalight Harbiye yolu üzeri Sinanlı yol kavşağına taşınacaktır.
Belediyemiz bu çalışmayı ne anıt eser olarak hazırlamış, ne de bulvar için kalıcı olarak tasarlamamıştır. Altını özellikle çizerek belirtiyorum ki Uğur Mumcu Bulvarına koyulan dijital megalight bir anıt olmadığı gibi kalıcı da değildir.” sözlerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER