Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Hacıoğlu, Reyhanlı Halkına Doğalgaz Müjdesini Verdi

Başkan Hacıoğlu, Reyhanlı Halkına Doğalgaz Müjdesini Verdi

Aksa doğalgaz Çukurova Dağıtım A.Ş.’nin müdürleri ile makamında toplantıda bulunan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, doğalgaz, kazı ve hat döşeme çalışmalarına 2020 yılının içinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) alınacak lisansın ardından başlanacağını duyurdu.

Başkan Hacıoğlu, Reyhanlı Halkına Doğalgaz Müjdesini Verdi

Reyhanlı halkının hasretle beklediği doğalgaz çalışmalarına EPDK’nın vereceği lisansın ardından başlanacak.

Aksa Doğal Gaz Çukurova Dağıtım A.Ş, Reyhanlı İlçesinde Doğal Gaz Yapımını Üstlendi

Aksa Doğal Gaz Çukurova Dağıtım A.Ş, Reyhanlı ilçesi için doğalgaz yapımını üstlendi. Firma EPDK ‘dan her ilçe için alınması gereken, ilçe içinde başvurusu yapılan Doğal Gaz lisansının çıkarmasından sonra 2020 yılı ikinci yarısında Reyhanlı’da kazı çalışmalarına başlanması bekleniyor.

Yetkililer, Aksa Doğal Gaz Çukurova A.Ş tarafından Reyhanlı ilçesinde, elektrik, su şebekeleri ve güncel imar planı ile ilgili bilgi verileri araştırmasının devam ettiğini belirterek araştırmaların neticesinde eksik görülebilecek hususların giderilmesi sonrası yüklenici firmanın 2020 yılı sonu ilk doğalgaz akışının Reyhanlı ilçesinde gerçekleşebileceğini ifade etti.

“Sözümüzü En Kısa Sürede Tutacağız”

Reyhanlı Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ” Reyhanlı’nın doğal gaza kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarını söyledi. Reyhanlı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda doğalgaz yapımını üstlenen firmanın bizden talep ettiği her türlü desteğin verileceğinin teminatını veren başkan Hacıoğlu, vatandaşlarımızın ileriki kış mevsimlerinde evlerinde aileleriyle sıcak bir ortamda vakit geçirmelerini arzu ediyoruz, bu doğrultuda tüm çalışmalarımızı eksiksiz yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, hemşerilerimize bu konuda bir sözümüz vardı.

Başkan Hacıoğlu, Reyhanlı Halkına Doğalgaz Müjdesini Verdi

İnşallah en kısa zamanda bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşarız. Bu hizmetin memleketimize kazındırılmasını sağlayan öncelikle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize ve Hatay milletvekillerine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Memleketimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER