Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneBaşkan Hüzmeli Gündemi Değerlendirdi

Başkan Hüzmeli Gündemi Değerlendirdi

DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, ilçeye bağlı Büyükçat Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge halkının sorularını yanıtlayan Hüzmeli, Hatay, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Mevcut sistemin sorunlarından bahseden Hüzmeli, DEVA Partisi’nin projeleri ile sorunlara getirdiği etkili çözümleri de ifade ettiği toplantıda yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi:
Biz, görevimizi yerine getiririz. Gerisi halkımızın takdiridir. Her millet, nasıl yönetilmeyi hak ediyorsa, o yöneticiler tarafından yönetilir. Başkanlık Sistemi, tehlikeli bir sistem. 6’lı Masa da bu yüzden kuruldu. 6’lı Masa’yı ilk kuran ve toparlayan da Ali Babacan’dır. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi istiyoruz. Ama çok seslilik de istiyoruz. Umuyorum ki gelecek aday, Başkanlık Sistemi’ni kaldırarak parlamenter sisteme güçlü girişi sağlayacaktır.
Ülkenin topyekûn modernize edilmesi gerekiyor ve Avrupalı devletlerin seviyesine getirilmesi… İstişarenin olmadığı yerde hata olur. Bunun sonucunda da sorunlar büyür. Bunun sonucunda, Genel Başkanımız AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisi’ni kurdu. Ardından internette bir anket yapıldı ve halka, ‘alternatif bir partiye ihtiyaç var mı’ diye soruldu. Bunun akabinde bu parti kuruldu. Biz, eski siyasilerin de olduğu bir yapı kurduk. Amacımız, bu isimlere makam vermek değil, insanları birleştiren bir yapı kurmak. Atatürk ilkelerini temel alan hak ve hürriyetlerin sağlandığı bir yapı kurmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın da desteği ile damla damla büyüyoruz.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER