Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Kalıcı Çözümlere ihtiyaç var"

“Kalıcı Çözümlere ihtiyaç var”

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Avukat Nidal Hüzmeli, Hatay Basın Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Basın Cemiyeti’ne yaptığı nezaket ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulunan Hüzmeli, öncelikle Hatay’da meydana gelen depremin etkilerine dikkat çekti ve vatandaşların zor durumda olduğunu belirtti. Depremin ardından hızla çözüme kavuşturulması gereken birçok sorun olduğunu vurguladı. Ayrıca, Hüzmeli, siyasi polemiklere ve ayrışmalara karşı birleşme ve işbirliği çağrısı yaptı. Hatay’ın zengin bir kent olduğunu ve turizmin cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti. Bunun için gerekli projelerin oluşturulması ve işletmelerin teşvik edilmesi gerektiğini ifade etti. Hatay’ın altyapısının geliştirilmesi, sahil bölgelerinin turizme açılması ve bölgenin enerji sektöründeki potansiyelinin artırılması gerektiğini dile getirdi. Hüzmeli, ayrıca depreme karşı daha iyi hazırlıklı olunması gerektiğini, vatandaşların eğitilmesi ve risk analizlerinin yapılması gerektiğini vurguladı.
Bölgedeki siyasi birlikteliği ve dayanışmayı öne çıkaran Hüzmeli, Hatay’da hizmete odaklanmayı ve birlikte çalışması gerekliliğini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER