Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneBaşkan Hüzmeli Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Hüzmeli Ziyaretlerini Sürdürüyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, ilçe genelinde ziyaret ve temaslarını hız kesmeden sürdürüyor.

DEVA iktidarı için dur durak bilmeyen Nide Hüzmeli, Bostancık, Değirmenyolu, Sinanlı, Gümüşgöze, Samankaya, Harbiye mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarlarla gündeme yönelik konularda değerlendirmelerde bulunan Hüzmeli, DEVA Partisi’nin projeleriyle ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Hüzmeli mahallelerin ardından Defne Şoförler odası başkanı Ali Oduncu ve esnaf ve kooperatifi başkanı Semir Öztürk’e ziyarette bulundu. İki başkan ile esnafların durumunu da değerlendiren Hüzmeli, partisinin esnaflara yönelik projelerini de değerlendirdi.

Son Ziyaret Rehabilitasyon Merkezine

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, son ziyaretini Gökçe özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gerçekleştirdi. Başkan Hüzmeli burada Gökçe özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahibi Mustafa Gökçe ile istişarelerde bulundu. Gökçe ile eğitimin sorunlarını konuşan Hüzmeli, kabulünden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyaretlerin süreceğini belirten Hüzmeli, DEVA iktidarı için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını kaydederek tüm vatandaşları DEVA Partisi çatısı altına davet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER