Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBaşkan Keskin'den Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Keskin’den Çanakkale Zaferi Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Keskin, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Zaferi’ndeki liderliğine ve bu zaferin Türk milleti için taşıdığı anlamına vurgu yaptı.

Erdinç Keskin, mesajında şunları ifade etti: “18 Mart, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde eşsiz bir dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüdür. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türk askerinin azmi, cesareti ve fedakarlığı sayesinde kazanılmıştır. Çanakkale, Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasının ve liderlik yeteneğinin tüm dünyaya ilk kez tanıtıldığı yer olmuştur.”

Keskin, Atatürk ve silah arkadaşlarının yanı sıra, Çanakkale’de vatan için canlarını feda eden tüm şehitleri anma önemine değindi: “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu büyük zaferin mimarlarına ve vatanı için canından vazgeçen tüm şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onların gösterdiği kahramanlık ve fedakarlık, milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna verdiği mücadelenin en somut göstergesidir.”

CHP Payas İlçe Başkanı Keskin, Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesindeki ruhunu canlı tutmanın ve genç nesillere aktarmanın önemine de dikkat çekti: “Çanakkale Zaferi’nin bize öğrettiği dersler, bugün de geçerliliğini korumaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan bu zafer, özgürlük ve bağımsızlık uğruna verilen mücadelede bizlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bu tarihi mirası genç nesillere aktarmak, onlara vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik duygularını aşılamak bizim en önemli görevimizdir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER