Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Keskin’den DÖRTMEK Kursları Ziyareti

Başkan Keskin’den DÖRTMEK Kursları Ziyareti

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Yeniyurt Mahallesinde  Dörtyol BelediyesiHalk Eğitim Merkezi işbirliği Protokolü kapsamında açılan DÖRTMEK Kurslarını, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin beraberinde Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan,  Meclis Üyesi İslkminur Ercan ve Ha Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem ziyaret etti.

Başkan Keskin’den DÖRTMEK Kursları Ziyareti

Ekonomilerine Katkı Sağlıyorlar

Yeniyurt Mahallesi’nde Meslek Edindirme Kursları kapsamında mefruşat ve el sanatları dalında toplamda üç ayrı yerde  kırkı aşan kadının katıldığı kurslarda el becerilerini sergileyen kursiyerler hem kendi aile ihtiyaçlarını karşılamak adına, hem de satışa sunmak adına mefruşat ve el sanatları hünerlerini ortaya koymaktadır.

350 Kursiyer Eğitim Görüyor

Başkan Keskin’den DÖRTMEK Kursları Ziyareti

Belediye Başkanı  Fadıl Keskin, “Dörtyol Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte bayanlarımıza yönelik olarak 15 mahallemizde  açtığımız 20  civarında kursumuzda yaklaşık 350 kursiyerimiz mefruşat ve el sanatları konusunda eğitim görmektedir. Bayanlarımızın el becerilerini geliştirmek aile bütçesine katkı sağlamak amacı ile açtığımız bu kurslarda  kursiyerlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak konusunda Dörtyol Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaktayız. Kadınlarımızın becerisi toplumun becerisi  demektir. Kadınlarımız için ne yapsak azdır. Onlar ailemizin temel direği başımızın tacıdır.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER