Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBaşkan Keskin’den Milli Yas Çağrısı

Başkan Keskin’den Milli Yas Çağrısı

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’den Duygusal Milli Yas Çağrısı

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, ülke genelinde yankı uyandıran ve halkın derin yasını dile getiren bir açıklama yayınladı. Keskin, Irak’ın kuzeyinde yaşanan ve çok sayıda askerimizin şehit olduğu hain saldırı sonrası, milletin gönlünde başlayan yası resmileştirmenin zamanı geldiğini belirtti.

Başkan Keskin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Suudi Arabistan Kralı için milli yas ilan edenler, şimdi neredesiniz? Vatandaşlarımız evlatlarını kaybetmenin acısıyla kavrulurken, bu acıyı paylaşan bir milli irade görmek istiyor. Milli yas ilan ederler mi bilmiyorum ama milletimiz kendi yasını çoktan ilan etmiş, gözyaşlarıyla birleşmiştir.

Erdinç Keskin, milli yas çağrısını yalnızca bir protokol meselesi olarak görmediklerini, bunun ulusal bir dayanışma ve birlik ruhunu göstermenin bir yolu olduğunu vurgulayarak, tüm yurttaşları ve yetkilileri şehitlerimizin anısına saygı göstermeye davet etti.

CHP Payas İlçe Yönetimi adına Başkan Keskin, “Bizler, şehitlerimizin emanetine sahip çıkarak, onların fedakarlıklarıyla şekillenen bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde yaşama kararlılığımızı bir kez daha ilan ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” diyerek sözlerini noktaladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER