Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN KİMYECİ 1. HATAY GÜVERCİN FESTİVALİ’NE KATILDI

BAŞKAN KİMYECİ 1. HATAY GÜVERCİN FESTİVALİ’NE KATILDI

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Kanatlı Hayvanlar ve Güvercinler Derneği’nin düzenlediği 1. Hatay Güvercin Festivali’ne katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan festivale katılmaktan dolayı memnuniyetini belirten Başkan Kimyeci, yaptığı konuşmada; “ Hatay Kanatlı Hayvanlar ve Güvercinler Derneği’nin düzenlediği 1. Hatay Güvercin Festivali için Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis ve Mersin illerinden gelen misafirlerimizi teşriflerinden dolayı şahsım, Antakya Belediyesi ve milletim adına en kalbi duygularımla selamlıyor, ‘Hoşgeldiniz’ diyorum. 10 kategoride yapılacak yarışmada kendi kategorisinde en iyi olan güvercinler seçilecek. Hatay’ımızda bugün 1.sini yaptığımız festivalimizin önümüzdeki yıllarda daha da geliştirilip daha geniş bir katılım sağlama azmi içindeyiz. 6 binin üzerinde üyesi olan derneğin ev sahipliği yaptığı festivali icra ediyoruz. Hem insan sevgisi hem de hayvan sevgisini pekiştiren değerli katılımcılara ve güvercin severlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Kimyeci konuşmasının ardından festivale katılan güvercinlerin sahipleri ile uzun süre sohbet ederek, kuşların cinsleri ve özellikleri hakkında bilgi aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER