Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaBaşkan Kutlu Esnafın Sorunlarını Dinledi

Başkan Kutlu Esnafın Sorunlarını Dinledi

CHP Antakya ilçe Başkanı Ümit Kutlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammet İkbal Polat HATSU Daire Başkanları ile birlikte alt yapı sorunu ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Başkan Kutlu konuşmasında; “Antakya’nın ekonomik açıdan kalbinin attığı yer bugün Hatay’a gelen 3 misafirden 2 sinin mutlaka uzun çarşıya uğradığı kasabında et yediği çarşısından alışveriş yaptığı Antakya’nın kalbi niteliğinde çok önemli bir yer. Tabi bu kronikleşmiş bir sorundu, yıllardır taşkınlar bu noktada bu sorun da hepinizin de ifade ettiği gibi ivedilikle çözülmesi gerekiyor. HATSU Genel Müdürümüz çok güzel bir proje hazırlamış, maliyeti yüksek rakamlar olmayan bir projedir.” dedi.

KUTLU’DAN İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ VE ÜST DÜZEY YETKİLİLERE SESLENDİ

Başkan Kutlu konuşmasının devamında; ”İktidara mensup milletvekillerimizi ve üst düzey yetkililerimizi göreve davet ediyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun hiç önemli değil herkesin elini taşın altına koyması gereken bir süreç çünkü bugün uzun çarşıda yüzlerce esnafımız ekmek yiyor. Bunun için çok değerli ve önemli, tüm yetkililerin bu noktaya hassasiyet gösterip iller bankasından sağlanacak bu finansmanın hızlandırıp HATSU’nun da hızlı bir şekilde bu sorunu ivedilikle çözmesi gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER